Home > Assortiment > Gietijzeren radiatoren

Gietijzeren radiatoren

Moderne sierradiatoren ogen misschien wel knap, maar de schoonheid en degelijkheid van de gietijzeren radiatoren van weleer valt niet te overtreffen.

Buiten het esthetische aspect van deze nostalgische verwarmingselementen, hebben deze gietijzeren radiatoren nog heel wat voordelen: ze warmen geleidelijk op waardoor de aangename stralingswarmte lang blijft en het verbruik laag ligt.  Hierdoor zijn warmte en comfort verzekerd.

Kempische Bouwmaterialen biedt u een uitgebreid assortiment nieuwe gietijzeren radiatoren aan, deze zijn reproducties van oude modellen uit de 19de en begin 20ste eeuw. Het gietwerk gebeurt met de grootste precisie en oog voor detail. Er wordt rekening gehouden met de motieven van weleer maar ook met de hedendaagse comforteisen.

Deze nieuwe gietijzeren radiatoren kunnen naar wens van de klant gemaakt worden: kleur en formaat zijn te kiezen. De eindafwerking gebeurt bovendien in een ralkleur naar keuze.

Indien gewenst kan de hele woning dus voorzien worden van dezelfde radiatoren. Bijhorende kranen en glazen voetjes zijn verkrijgbaar.

 

Fotogalerij Gietijzeren radiatoren

Aanbod Gietijzeren radiatoren