Contacteer ons

Bleukenlaan 22
Bedrijf nr. 1258
B-2300 Turnhout

T: +32 14 40 39 39
F: +32 14 42 34 37

E-mail: info@kempischebouwmaterialen.be
Home > Over ons

Over ons

Sinds 1930 heeft Kempische Bouwmaterialen ervaring als kwaliteitsvol verkooppunt van bouwmaterialen. 

De eerste generatie startte een bouwmaterialenhandel in het centrum van Turnhout waar deze stilaan uitgroeide tot een gevestigde waarde. 

Het was Paul Keuppens, de derde generatie, die het assortiment nieuwe bouwmaterialen uitbreidde met oude recuperatiestenen en later ook met andere oude bouwmaterialen. Dankzij het ruime assortiment rustieke bouwmaterialen is Kempische Bouwmaterialen jouw partner bij uitstek voor verbouwingen van authentieke panden met karakter. 

Begin jaren ’80 verhuisde de onderneming naar een ruimere en bovendien vlotter bereikbare locatie in de Bleukenlaan in Turnhout. Het is nog steeds daar dat Kempische Bouwmaterialen vandaag actief is, inmiddels op een terrein van 11 ha.

In grote lijnen bestaat het aanbod uit een uitgebreid assortiment nieuwe bouwmaterialen, bezettingsmaterialen en oude rustieke bouwmaterialen: de nieuwe bouwmaterialen alsook de bezettingsmaterialen worden op dezelfde site aangeboden in de Plafomat-vakhandel. Vakkundige  medewerkers adviseren de klanten bij hun aankoop, en volgen de laatste trends en nieuwigheden op. De belangrijkste troeven zijn dus zeker de grote voorraad en de jarenlange ervaring.

Steeds welkom voor een geheel vrijblijvend bezoek, neem vooral de tijd om in alle rust uw bouw- of verbouwplannen waar te maken.

Luchtfoto Kempische Bouwmaterialen

 


Grotere kaart weergeven